how to create your own website for free

TAGOK

SZAKÁL TAMÁS

Hegedű

SIDOO ATTILA

Gitár

JAKAB VIKTOR

Gitár

SOÓS MÁRTON

Nagybőgő

KOVÁCS ZOLTÁN

Zongora, a Kovács Zoltán trió vezetője

CSEH BALÁZS

Dob

2017 aug. 5-6.
Canarro & Tcha Limberger koncert

Tcha Limberger egyike azon nagyon kevés zenészeknek, akinek hangszíne és játéka hihetetlenül közel áll Django Reinhardt muzsikájához. Akárcsak Django, ő is belga szintó muzsikus családból származik. A „multiinstrumentális” művész gitározik, énekel, hegedül, és még sorolhatnánk. A manouche swing mellett megannyi tradicionális stílussal foglalkozik, többek között görög, román, vagy magyar népdalokkal is, de hazánk legismertebb cigányzenészei által (pl.: Roby Lakatos) elismert művelője és legértékesebb hagyomány őrzője a magyar cigányzenének is. Tcha-t a legnagyobb világzenei lapokban csak így jellemezték: „maga a zene”.

2017 augusztus 5. Auer Hegedű fesztivál - Veszprém
2017 augusztus 6. Városjmaori Szabadtéri Színpad - Budapest


Archive, the story... 

CanarRo duó! 

A Canarro zenekar egy harmonika hegedű duóval és egy gyerekkori barátsággal kezdődött. Szakál Tamás (hegedű) és Pagonyi András (harmonika) alkotta duó 2005-ben (vagy még pár évvel is korábban) utvazenész duólént tűntek fel Budapest utcáin, terein,és később kávéházaiban. Repertoárjukban tangók, bossa-novák, francia shanzonok dallamival s magyar kávéházi zene sokszínűségével. Valamint film zenék ihlette saját feldolgozásokkal, színházi darabokhoz készült saját zenéikkel. Később egyre több színházi minukára is felkérték külön külön, majd később egyszerre is őket. Színházi munkáikban olyan haza nagyszerű rendezőkkel dolgozhattak együtt, mint Ascher Tamás, Novák Eszter, az orosz Presnyakov testvérek, Vladiszlav Troickij, vagy éppen Rusznyák Gábor (...).

Canarro's Amelie

Inspired by Yann Tiersen's music.  
A kezdetek kezdekor rögzített, az első és bevallottan eddig egyetlen studió felvétele a zenekarnak 2005-ből. A zongoránál Szakál László, gitárnál Jakab Viktor, hegedül Szakál Tamás. (2005)

The Finnish tour

2012-től számos Finnországi klub vendégei voltunk. Jarmo Kanervának, a jazz helmut  records manedzserének köszönhetően. 

world music

A zenekar véltelen találkozások sorozatából született., egy időban találkoztunk Jakab Viktorral aki új irányként ismertetettt meg minket Django Reinhardt zenéjével.. Ugyanekkor - szószerint ugyanott és gyanakkor.- lépett az addig duó formáció életébe Vidák Róbert gitáros, de egy egészen más stílus, a flamenco és latin jazz irányából.. Vele a bossa-nova, tango, flamenco és magyar-cigány dalok film zenék dallamainak ötvözésével egy különleges világzenei reperotárral koncerteztünk.